Activiteiten

Keeperschool

Onze hoofdactiviteit is de keeperschool. Tijdens 2 x 8 trainingen (september-oktober en februari-maart-april) ontvangen we op maandag van 18.30uur tot 20 uur een 60tal keepers.

 

Paaskamp

Tijdens de paasvakantie (5dagen) en de zomervakantie (3 dagen) organiseren we een keeperskamp. Een 70tal keepers krijgen 2 specifieke keepertrainingen per dag. Tijdens de middag wordt er een warme maaltijd voorzien. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en plezier!

 

TopSave keeperstagedag

Onze jaarlijkse blikvanger is de TopSave keeperstagedag! De Topsave Keeperstagedag is een niet te missen evenement voor alle keepers! In de voor- en namiddag wordt keepertraining gegeven door (jeugd)keepertrainers uit verschillende nationale en provinciale ploegen. Tijdens de middag wordt er lekker gegeten en uitgekeken naar het bezoek van bekende keeper(s). Tijdens deze dag hebben we meerdere bekende keepers mogen verwelkomen. Niemand minder dan Thibaut Courtois bezocht onze stagedag al maar ook andere doelmannen oa. Olivier Renard, László Köteles, Kristof Van Hout, Davino Verhulst, Logan Bailly… en voetballers Kevin De Bruyne, Yoni Buyens … mochten we al begroeten! De dag sluiten we af met een grote prijs – uitreiking! In onze editie van vorig jaar mochten we 163 keepers begroeten en we hopen ook dit jaar weer veel keepers een onvergetelijke dag te bezorgen!!

TopSave PLUS+

TopSave PLUS+ is er voor de talentvolle keepers, die de nodige ervaring hebben opgedaan tijdens de keeperschool,
keeperstagedag en/of keeperskampen of keeper die elders op niveau spelen/trainen.

 

Topsave battle

Nieuw in onze activiteitenkalender is de Topsave Battle! Een uniek tornooi specifiek voor keepers! Keepers spelen in een poulesysteem wedstrijden “Shoot-out” en “TopSaver” tegen mekaar. De winnaars van de poules gaan verder in een knock-out syteem tot we een winnaar hebben.